Přijde vám vaření bez masa nuda?
Tak s tím je KONEC!
Tahle kuchařka vás přesvědčí, že bezmasá jídla dokáží být chuťově rozmanitější než masitá.
Čekají na vás originální recepty, které kombinují české ingredience a (nejen) slovenské chutě.
Řada receptů vám pomůže zpracovat zbytky jídel a přispívá tak k redukci potravinového odpadu.
Kuchařka není určena jen vegetariánům, poskytne inspiraci všem, kdo chce svůj jídelníček obohatit o nevšední kombinace.
Vařit bez masa by měl každý (alespoň větší část týdne), přispívá tak nejen svému zdraví, ale také životnímu prostředí – snižuje tak svou uhlíkovou stopu
E-book je přehledně rozčleněn do kapitol podle typu připravovaného jídla. Rozhodně se v něm neztratíte. Každý recept je doplněn fotkou jídla a nadpis je s proklikem k fb příspěvku, kde je možné se k receptu ptát, či jinak komantovat.
Jaké typy jídel vás čekají napoví Obsah e-booku:
Zdravím vás, jsem Anna Píšková alias WASTEmANKA.
Studovala jsem Hospodaření s přírodními zdroji a více než 15 let se snažím žít udržitelně. Mým snem je rozšířit udržitelnost tak, že se stane novým standardem.
I vy můžete přispět k žitelné budoucnosti. Strava a nákupy jídla ovlivňují téměř třetinu veškeré uhlíkové stopy. Jídla budoucnosti jsou plnohodnotná chuťově, výživově vyvážená a s menším dopadem na životní prostředí.
Bylo mi ctí dávat dohromady vegetariánské recepty, které vytvořila Janka Moravcová. Kuchařka je kompletně její dílo, já jsem pouze vtiskla receptům online podobu e-booku.